24 noiembrie 2009

Chiuleste inteligent sau deloc


Toti baietii stiu ca, atunci cand te dai plecat pe teren, nu este deloc OK sa bei ca prostul la terasa aflata peste drum de domiciliul amantei sefului. Nu de alta, dar se mai uita fraierul pe geam sau te poate vedea cand iese din bloc, nu? Altfel spus, asa cum sugeram inca din titlu, este interesant sa chiulesti inteligent sau deloc.

Randurile de mai sus reprezinta o pretioasa si gratuita lectie de viata, pe care quebecoaza Nathalie Blanchard tocmai a invatat-o, dar pe bani, dupa spusele NYDailyNews.com.


Practic, femeia a incasat bani de la asigurari vreme de un an si jumatate, avand concediu medical in baza unui diagnostic de depresie. Nu se stie cum, dar compania de asigurari i-a vazut pozele postate pe profilul privat de pe Facebook, motiv pentru care a taiat-o brusc de la portia lunara de bani. Motivul? Arata prea fericita pentru cineva care sufera de depresie. E vorba despre fotografii cu ea pe plaja, la un spectacol cu Chippendales sau la o petrecere.

Normal, urmeaza un proces, o noua expertiza medicala, tot tacamul. Oricum, ati retinut, da? Grija mare ce postati pe net cand va dati bolnavi!

Niciun comentariu: