27 mai 2008

Dilema unor hoti de masini: politia sau mistretii?

In afara de faptul ca nu am permis de conducere, am mai descoperit un motiv pentru care nu cred ca voi fura prea curand o masina. In fond, asta este morala la stirea AFP preluata de Yahoo France, potrivit careia un hot de masini din Germania numai ca nu a ajuns sa ii pupe pe politistii care il urmareau. Dar sa nu mai lungesc povestea.
Pe scurt, ideea este ca omul nostru, care tocmai sterpelise un 4x4 (in romaneste, gipan), era urmarit de politie. La un moment dat, ca sa se faca pierdut, a oprit prada, in ideea de a se face pierdut in padurea de pe marginea soselei.
Gresiiiiiiiit! Asta pentru ca luand-o pe aratura, hotul (in treacat fie zis, un incepator de 18 ani) a dat peste o mica dar nervoasa turma mistreti. Iritati de la natura de ideea ca trebuie sa isi protejeze purcelusii, mistretii si-au facut un obiectiv din a-l pune la podea pe intrusul care le-a calcat arealul. Asa se face ca hotul, alergat acum de mistreti, a inceput sa tipe dupa ajutor la politistii de ai caror ochi abia scapase. Si, ca in filmele proaste dar cu happy end, tipul cel rau, vreau sa spun hotul, a ajuns teafar si fericit intr-o celula, asteptandu-si dreapta judecata.
Sigur, nu trebuie sa ne ambalam. Vreau sa zic ca intotdeauna, exista loc de nuante. Ca de pilda faptul ca Ananova.com pretinde ca ar fi fost doi hoti si nu unul. Oricum, sa nu ziceti ca nu am verificat macar doua surse!

Niciun comentariu: