27 mai 2008

Un ceas pentru secunda 3


V-ati dat vreodata de ceasul mortii? Ei bine, gratie ultimelor cuceriri ale stiintei, acum va si puteti cumpara... ceasul mortii! Minune, mare minune, a tehnologiei, Timex Life Index Watch este un ceas ultra-super-mega-para- sofisticat, care indica nu ora ci cat mai aveti de trait, dupa cum reiese din descrierea de pe OhGizmo.com.
De forma unui plasture, se aplica direct pe piele si, in baza mai multor parametri biologici pe care cica i-ar masura, calculeaza cam cate zile mai aveti. N-am inteles daca suna sau nu atunci cand acest final countdown ajunge la zero. Am inteles insa ca ar fi un "instrument motivational" foarte puternic. Smecheria este ca puteti vedea ore si chiar zile adaugate la termenul-limita, in masura in care va tineti de o dieta sanatoasa si faceti miscare.
Lejer macabru dar sanatos acest gadget, pare a spune producatorul. Si poate ca nu o spune degeaba, in conditiile in care, conform traditiei, s-ar naste un fraier la fiecare 3 secunde. Pentru cazul in care v-ati nascut in secunda 1 sau in secunda 2, va puteti satisface curiozitatile referitoare la deadline-ul personal introducand cateva date si dand un click pe celebrul DeathForecast.com. Iar in ceea ce ii priveste pe cei care s-au nascut in fatidica secunda 3, lor nu am nimic sa le spun, pentru ca sigur vor cumpara dispozitivul atat de frumos numit Timex Life Index Watch .

Niciun comentariu: