31 mai 2008

Sigur n-ai un boschetar in dulap?

Crezi ca esti singur in casa? Esti sigur ca nu mai locuieste nimeni in afara de tine in apartamentul tau? Hm... nu fii asa de sigur! OK, trecand peste povestea care incepe cu "nu se stie niciodata", trebuie sa semnalez ca "exista un precedent".

Nu mai lungesc vorba si intru direct in subiect: un japonez a descoperit cu stupoare ca in dulapiorul din baia lui se aciuiase cineva. Mai grav, mi se pare mie, si-a dat seama de lucrul acesta cam tarziu, adica abia dupa dupa un an, potrivit Telegraph.co.uk. Ciudat sau nu, el a inceput sa aiba niste banuieli dupa ce a remarcat ca frigiderul i se goleste mai repede decat ar fi trebuit. Intrigat, dupa o vreme, el a montat un sistem de supraveghere video, conectat la telefonul mobil. Astfel, a facut decoperirea vietii sale: o femeie ii vizita frigiderul in mod regulat. Urat, nu-i asa?
Ma rog, alertand politia, a aflat si el ca in casa lui traieste o homless. Adica o femeie fara domiciliu, o... boschetara, daca vreti! In fine, atunci cand proprietarul era acasa, aceasta statea ascunsa intr-un dulapior din baie. De apreciat, nu i-a furat absolut nimic. Ea s-a multumit sa manance cate ceva si sa mai faca un dus.

Da, este socant! Cautand pe net mai multe detalii, am descoperit un articol AFP preluat de Yahoo France, care confirma ca infractoarea, pe numele ei Tatsuko Horikawa, are 58 de ani. Ea a declarat la Politie ca nu avea locuinta si a recunoscut ca a trait in casa in care a fost descoperita aproximativ un an, dar nu in permanenta.
Buuuuun! ... Acum da-ti-mi voie, va rog, sa opresc relatarea aici. Imi cer scuze, dar simt o nevoie acuta sa imi cercetez putin dulapurile. Vreau sa zic toate dulapurile, inclusiv sertarele!

Niciun comentariu: