28 mai 2008

Fotbalul mai tare ca sexul?


Aproape jumatate dintre microbistii europeni au un raspuns clar la intrebarea "Ce alegi intre un meci important si o partida de sex?". Pentru ei meciul va fi intotdeauna mai important, reiese dintr-un studiu realizat de Social Issues Research Centre si citat de AFP.
Este insa loc de precizari. De pilda, jumatate este media europeana, existand diferente de la tara la tara. Cei mai inraiti microbisti par a fi spaniolii, 72% dintre ei fiind gata sa dea amorul pentru fotbal. La cealalta extrema se gasesc italienii, doar 25% dintre acestia declarandu-se dispusi renunte la sex in favoarea unui meci. Un alt detaliu interesant este acela ca 60% dintre cei 2.000 de suporteri intervievati au afirmat ca, pentru ei, fotbalul este ca un fel de religie. Pacat ca studiul citat nu zice nimic despre romani.
Oricum, se poate deduce ca pe perioada Euro 2008, bisericile, la fel ca si femeile, raman cam nefrecventate de catre iubitorii de fotbal. Bucuria non-micorbistilor! Evident, pentru ca scapa de inghesuiala la slujba de duminica.

Niciun comentariu: