6 ianuarie 2010

Au transformat o statuie in Homer Simpson. Tare!


Intrebare: Ce face omul cand n-are ce face? 

Raspuns: Depinde de umorul, inteligenta si tupeul din dotare.

Exemplu: Niste cetateni din Warwickshire (un satuc uitat din Marea Britanie) au metamorfozat o statuie, altfel cat se poate de onorabila, in Homer Simpson. Deh, asa au inteles ei sa se distreze de Revelion.

Detalii: Oricat de tampita poata sa para o astfel de idee, ea este deja o traditie in Warwickshire. Amintirea in piatra a lordului John Scott, un vechi binefacator al comunitatii, a mai fost imbracata in Harry Potter, Shrek si Spider-Man. As zice beton, dar este granit...

Sursa: Metro.co.uk

Precizare finala: Aaa... Daca grupul statuar din Piata Unirii (Iasi) o sa apara peste noapte ca Tom si Jerry & friends, va rog sa ii spuneti domnului primar Nichita ca nu este vina mea. Multumesc!

2 comentarii:

Ana Windmill spunea...

Am o colega de facultate din acest orasel... si am vazut o groaza de poze cu statuia asta sub diferite... chipuri. :) Cat despre statuia din Iasi... daca ai nevoie de ajutor, da un semn.
Keep up the good work!
Ah! Azi e boboteaza... maine dam pomii de craciun la capre? :D

Stiri trasnite spunea...

Salutari colegei, Ada! Intreab-o daca nu cumva a pus si ea umarul la metamorfozarea statuii cu pricina ;). Pentru grupul statuar din Iasi, aaa... zic sa vorbim mai in privat :D.

Eh, la ora asta caprele au spus deja "burp", bradutzii sunt gata digeratzi! :))