22 ianuarie 2010

Beckham a fost pipait de o tzaranca

Sunt perfect scandalizat de faptul ca lumea nu se scandalizeaza in cazul unuia dintre cele mai vizionate filmuletze de pe YouTube.com din ultimele zile. Ma refer la cel in care o realizatoare TV din Italia ii pune lui Beckham mana intre picioare.

OK, s-au mai vazut disperate dupa audienta. Pretextand ca David Beckham ar... avea-o cam, hm, marita artificial in Photoshop in niste poze publicitare realizate in slip pentru Armani, precinstita Elena Di Cioccio s-a gandit sa verifice personal problema.

Asa se face ca tzaranca si-a propus si a reusit sa-l atinga. Nu, nu l-a palpat, doar l-a atins, dar fost suficient pentru a striga  incantata ca... fotbalistul o are mica. Si, of, toata lumea i-a apreciat curajul.

Intrebare de control: daca un realizator TV ar fi pus in aceleasi conditii mana pe sanii unei vedete sub pretextul de a vedea daca sunt siliconati, ce s-ar fi intamplat? Admitand ca respectiva nu l-ar fi pocnit cu poseta in cap si ca ar fi scapat teafar din mainile bodyguarzilor, tipul ar fi avut de suportat oarece acuzatii in justitie, precum hartuire, ofensa publica, atingere adusa pudorii etc. Si nu mai zic nimic despre oprobiul public!

 Aaaa, da ... Astept cu placere acuzatiile cum ca as fi misogin. Hai, indrazneste careva sa ma acuze pentru ca am condamnat mitocania unei femei?

Niciun comentariu: