8 ianuarie 2010

Raiul gainilor nu este localizat in cartea lui Dan Lungu


Asa cum ati aflat deja din gura prezidentiala, iarna nu-i ca vara. Insa celebra si foarte profunda asertiune nu este valabila doar pentru humanoizii din spatiul carpato-danubiano-pontic, ci si pentru... galinaceele din intreaga lume!

Da, bine, stim ca gainile nu este si ele oameni. Normal. Dar ele este in mod categoric niste suflete. Care suflete mai si ingheata uneori, mai ales iarna, care nu-i ca vara, nu-i asa? Ei bine, fix la asta a meditat tanti Ann Duran, o englezoaica de 55 de ani, de prin South Wales. Si, potrivit Telegraph.co.uk, ea s-a gandit sa croseteze pulovere pentru gaini! Si, nu doar ca s-a gandit, dar a si facut-o! Ce a rezultat vedeti in imaginea alaturata!

Suflet generos, tanti Duran, a declarat cu modestie dupa cum urmeaza: "Unii m-ar putea crede putin nebuna, insa nu-mi place ideea ca gainile sa tremure de frig pe timpul iernii".

Hm!... Abia astept sa-l vad pe Dan Lungu si sa ii zic ca Raiul gainilor se afla fix in poiata unei englezoaice si nicidecum intre copertile uneia dintre cartile lui! :D

Niciun comentariu: