14 ianuarie 2010

Sangele apa nu se face, dar bere da


Smecheria aia cu transformatul apei in vin nu este chiar la indemana oricui. Personal nici n-am incercat, bazandu-ma pe faptul ca, pana in prezent, istoria citeaza un singur caz.

In schimb, e mult mai simplu sa transformi sangele in bere. Si nu ma refer la actiunea a turna bere in tine pana cand aceasta ajunge sa iti inlocuiasca sangele din vene. Asta-i tragic!

Dar lucrurile pot lua o turnura vesela daca devii donator de sange in Tacoma, Washington. Acolo, potrivit DigitalJournal.com, primesti un tichet in schimbul  caruia poti incasa o halba de bere intr-unul dintre barurile "agreate", adica participante la programul “Give blood, get beer”, initiat de Cascade Regional Blood Service inca din noiembrie 2008. Succesul campaniei a fost cu atat mai mare cu cat au fost trimise echipaje mobile de recoltat sange prin baruri.

Daca va ofticati ca nu aveti drum prin Tacoma, consolati-va cu ideea ca altii se oftica si mai tare. Exista oameni care au avut hepatita, deci nu pot dona sange, chiar daca ajung pe acolo. Stiu eu pe unul!

Niciun comentariu: