1 iunie 2008

Cum sa scapi de bijuteriile primite de la fostii iubiti

Megahn Perry, o femeie in varsta de 30 de ani, din Los Angeles, a creat un site la care nu v-ati fi gandit niciodata. Numit ExBoyfriendJewelry.com, acesta le permite femeilor sa isi vanda cadourile primite de la fostii iubiti. Este vorba despre inele, bratari, lantisoare, cercei etc. Dar trebuie sa spun ca am vazut chiar si haine propuse la vanzare.

Surprinzator sau nu, se pare ca site-ul acesta chiar se bucura de succes. Se vede treaba ca sunt numeroase femeile care vor sa scape intr-un fel sau altul de cadourile primite de la barbatii care le-au iubit candva.

Fondatoarea site-ului ExBoyfriendJewelry.com, Megahn Perry, este actrita si totodata scriitoare, divortata de curand. Ei i-a venit ideea de a crea un astfel de site discutand cu soacra ei despre inelul de logodna pe care nu mai voia sa il poarte. Astfel, faptul de a fi fost parasita de sot a ajutat-o sa creeze un site insolit, dar care promite sa fie o afacere frumoasa. La ora postarii acestui articol erau de vanzare nu mai putin de 1.641 de cadouri de la fosti iubiti.

Niciun comentariu: