5 iunie 2008

Divortati in necunostinta de cauza

Verma si Meena Virender au format multa vreme un cuplu fericit, ce a trait bucuria de a avea doi copii. Totusi, cand le era lumea mai draga, cei doi au avut surpriza de a descoperi ca au divortat acum 10 ani. Surprinzator sau nu, nici unul dintre ei nu isi aduce aminte sa fi facut vreun demers in sensul acesta.

Potrivit Times of India, povestea a plesnit atunci cand doamna Virender a depus o plangere impotriva socrului ei, care s-ar fi manifestat violent. Conform legilor locale, plangerea s-a dovedit a fi neintemeiata, pentru ca... socrul nu ii mai era socru! Asta pe motiv ca doamna in discutie ar fi divortat in urma cu zece ani. Investigatiile au dovedit ca vinovat de situatie se face cumnatul ei, avocat de profesie, care a falsificat actele necesare unui divort, fara stiinta celor doi soti.

Este adevarat, la vremea cand cei doi au avut probleme, s-a discutat si eventualitatea divortului, insa lucrurile s-au calmat. Oricum, cert este ca, dupa criza conjugala de atunci, mai exact la un deceniu, Verma si Meena Virender au aflat ca sunt despartiti cu acte aparent in regula.

Dar, ca in orice film indian, neregula a iesit, ca uleiul, la suprafata. A zis cineva ca viata bate filmul?

Niciun comentariu: