15 iunie 2008

Un pupic asurzitor

Dupa ce am aflat ca exista saruturi imbatatoare, iata ca exista si saruturi asurzitoare. Concret, pentru ca un pupic sa te lase partial fara auz, nu trebuie sa fie foarte zgomotos. E suficient sa fie bine tintit si indeajuns de puternic. A aflat asta pe pielea ei, mai exact pe urechea ei stanga, o americanca din Hicksville. Potrivit UPI, Gail Schwartzman, din Hicksville, a ramas tare de urechi acum doi ani, in urma unui pupic afectuos primit de la fiica sa, ce avea atunci patru ani.

Fetita si-a pupat fix mama pe ureche. Numai ca a facut-o cu atata hotarare, incat i-a aspirat violent tot aerul din ureche. Din nefericire, chestia asta s-a soldat cu paralizia celor trei oase ale urechii. Daca bine imi aduc aminte din scoala, este vorba despre scarita, nicovala si ciocanel. Alfel spus, a lasat-o surda de o ureche.

Spre norocul ei, Gail Schwartzman, a ajuns in cele din urma pe mana specialistilor de la Gail Schwartzman, care au reusit sa ii redea auzul. Este o poveste cu final fericit, a carei morala pare a fi "incearca sa nu ranesti pe nimeni cu dragostea ta!".

Niciun comentariu: