14 iunie 2008

Prezervativul politic la americani

Un prezervativ bun este unul pe care tocmai l-ai folosit. Iar la vreme de campanie electorala, daca are si culoare politica, atunci este si mai bun. Cam asta putem deduce ca ar vrea sa zica un producator american de prezervative care a lansat doua modele cu imaginile lui Obama si McCain, cei doi prezidentiabili americani.

Potrivit Reuters, noile prezervative se vand foarte bine. Si nici nu este de mirare, avand in vedere umorul cu care sunt ele promovate, in cadrul unei campanii publicitare conduse de Benjamin Sherman, vicepresedinte de marketing al companiei Practice Safe Policy la numai 26 de ani. Poantele bazate pe legatura dintre sex si politica sunt savuroase si curg valuri-valuri.

Insa prezervativele in sine sunt haioase. Pe ambalajul celor cu Obama este tiparit sloganul "Use With Good Judgement", care s-ar putea traduce prin A se folosi cu judecata sanatoasa. Iar pe cele cu McCain este scris "Old but not expired, adica Vechi, dar nu expirat.

Cine vrea sa aduca ceva nou si totodata politic intr-o relatie poate comanda prezervativele in discutie la http://www.obamacondoms.com/ sau http://www.mccaincondoms.com/. Costa doar 9,95 de dolari. Personal, le-as fi facut pretul de 9,69 dolari, pentru ca oricum nu da nimeni restul. Ramane o idee pentru cine va crea prezervativul Basescu sau prezervativul Geoana. Uh! Voi ati folosi asa ceva?

Niciun comentariu: