22 august 2009

Ai dreptul sa gresesti multe, dar nu camera si patul


Perioada concediilor inca nu s-a terminat. Altfel spus, nu putem zice ca am scapat de riscuri, pentru ca nu ne-am intors inca la munca noastra cea de toate zilele, la acea rutina despre care nu se stie prea bine daca ne salveaza sau ne omoara.

In fine, observatia de mai sus este valabila in special in cazul celor singuri, carora le este mai la indemana sa isi faca de cap in vacanta.

De exemplu, asta a incercat sa faca un asutralian de 29 de ani, aflat in concediu in Noua Zeelanda. Tipul a reusit sa se combine pe acolo, ceea ce este - hai, sa recunoastem! - OK. Dar deloc OK a fost faptul ca s-a imbatat atat de tare, incat a iesit din camera pielea goala. Trecand peste faptul ca si-a lasat partenera dormind singurica, tipul a ratacit o vreme la nudul gol prin hotelul in care era cazat. Mai rau, a intrat intr-o camera si s-a dus tinta in pat, foarte probabil pentru ca ii era teribil de somn.

Detaliu neplacut, nu a nimerit intr-o camera goala, ci intr-una in care se afla un cuplu care dormea si care, ghinion, a uitat usa deschisa. De groaza, femeia s-a refugiat in baie, in vreme ce barbatul a alertat personalul de paza.

Nu vreau sa ma gandesc cum a fost dus la politie betivanul din povestea asta. Dar nu, nu este deloc o poveste. E o relatare Reuters.

Niciun comentariu: