7 august 2009

Cum sa facem pipi corect din punct de vedere ecologic

Ati observat ca, pe langa corectitudinea politica, isi face loc si corectitudinea ecologica? Nu zic ca ar fi ceva rau in asta, pacatele mele. Subscriu si eu la sortarea deseurilor dupa criteriul "gunoi de gunoi, plasticaraie si hartie".

Insa altii merg mai departe. Atat de departe, incat au ajuns pana la a ne explica fix anume cum trebuie sa facem pipi corect din punct de vedere ecologic.

Daca n-ati auzit despre SOS Mata Atlantica, haideti sa va spun eu cum se urineaza. (La naiba, era sa zic cu ce se manaca.)

In fine, ideea este ca in Brazilia a aparut o miscare ce militeaza in favoarea unui pipi sub dus. Doctrina miscarii este ca, atunci cand binevoiesti sa te dusezi, oricum curge apa, deci te poti urina linistit. Dar, daca o faci ca de obicei, in vasul destinat acestui scop (vreau sa zic in buda), inseamna ca irosesti apa pe care o consumi atunci cand tragi apa.

Nu este o gluma, e o campanie in toata regula, dupa cum aflu de pe unul dintre blogurile discovermagazine.com. Cine nu crede poate sa vizioneze clipul de mai jos. Dupa care, intrebati-va constiinta daca ati urinat corect ultima oara!


Niciun comentariu: