30 august 2009

Noaptea nuntii dupa gratii


Da, bine, stim cu totii: noaptea nuntii reprezinta in mod obisnuit o privare de somn vecina cu moartea libidoului. Deh, asa se intampla atunci cand nuntasii "se intind" pana dimineata, dupa ce tu si consortul/consoarta sunteti deja chiori de oboseala de cel putin o saptamana, pe motiv de pregatiri de nunta.

Totusi, chiar si asa, noaptea nuntii poate fi una cel putin OK, daca nu cumva una chiar cool. O exceptie poate fi cazul in care ajungi, asa cum au patit-o doi englezi, dupa gratii.

Hei! Daca am zis gratii, nu trebuie sa va ganditi urgent la prostii gen catuse sau alte recuzite de dormitor. Treaba e pe bune! Conform BBC, Harry si Claire Arnold si-au petrecut noaptea cu pricina in arestul Politiei din Coxhoe.

Lejer bine bauti si oarecum galagiosi, proaspetii casatoriti au mai avut si proasta idee de a fuma in fata unui politist. Naspa, nu? Ei bine, asa ceva nu se iarta, na!

Hm... Intre noi fie vorba, de abia astept sa ma intalnesc cu un cunoscut, politist de meserie – un tip de altfel foarte simpatic si foarte de treaba – care nu inceteaza sa imi spuna ca "si gaborii e oameni". Ei bine, n-o sa ma pot abtine sa nu ii zic de ce sunt capabili ai lui englezi colegi de breasla, ca sa nu mai zic de traditionala rafala de bancuri cu si despre politisti! :P

Niciun comentariu: