10 august 2009

Un detinut obez e mai periculos decat unul slabanog


Cand ai 250 de kilograme, s-ar putea zice ca e multisor. Acum hai sa ma simt si eu bine (privilegiul detinatorului de blog, deh!), si sa afirm, ca unul care tocmai ce s-a ingrasat si a ajuns astfel la mirabila greutate de 74 kg, ca n-ar fi de bine.

Dar, dincolo de cateva multiple inconveniente, se pare ca exista si oarece avantaje atunci cand esti, hm..., usor foarte supraponderal. Unul dintre ele ar fi acela ca poti ascunde multe chestii printre sunci, inclusiv un pistol si doua incarcatoare aferente.

Potrivit Click2houston.com, exact asta a facut un oarecare George Vera, un american in varsta de 25 de ani. In ciuda celor trei perchezitii la care a fost supus la incarcerare, el a reusit sa doseasca o arma de 9 mm printre straturile de grasime.

Care va sa zica, degeaba au fost instruiti gardienii sa scotoceasca prin toate ungherele corpului unui detinut, la intrarea penitenciar. L-au ratat si gata, in ciuda celor trei controale regulamentare.

Noroc ca proaspatul incarcerat a marturisit singur nerusinata posesie a armei, dupa numai 14 ore de la trecerea dincolo de gratii!

Niciun comentariu: