11 august 2009

Vai de fundul cubanezilor!


Criza? Recesiune? Depresie economica? Spuneti-i cum vreti voi, dar nu cumva sa vorbiti despre o penurie de hartie igienica, va rog!

Din nefericire, se pare ca tara vecina si prietena Cuba tocmai cu o lipsa acuta de hartie igienica se confrunta in prezent.

(Pentru orice eventualitate, fac precizarea ca sintagma "tara vecina si prietena" provine din colectia de aur a lemnosului limbaj propagandistic al comunistilor, fiind folosita aici la misto, doar pentru ca lasa un rumegus placut contextului.)

In fine, cubanezii, loviti sarmanii de dicatura, embargo american, criza si uragane, chiar au necazuri. Printre acestea, potrivit Sky.com, se numara si... lipsa de hartie igienica.

Ma rog, ca sa nu mai lungim vorba, compania de stat care controleaza importurile, are dificultati in asigurarea necesarului de consum pana la sfarsitul anului, in conditiile in care productia interna nu poate acoperi nevoile populatiei.

Of! Am reusit sa relatez povestea asta trista si jenanta destul de elegant?

Mai bine sa nu ma gandesc la asta si sa ma concentrez sa aflu – fara absolut nici o legatura cu cele de mai sus – cum merge presa la ei. Ca la noi stim cat e de buna...

Niciun comentariu: