5 august 2009

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita


Nu vi s-a intamplat niciodata sa simtiti nevoia de a da un infractor pe mana politiei? In caz afirmativ, puteti sa va relaxati, sunteti o persoana normala. Numai ca asta nu inseamna, in mod obligatoriu, ca sunteti OK. A simtit-o pe epiderma lui Jim Nicholson, angajat al filialei din Tuesdaywhen a Key Bank.

Baiat bun, casier de nadejde, omul nostru a reactionat "aiurea" atunci cand un spargator amator a incercat sa ii ia toti banii din casa. Potrivit manualului de proceduri, ar fi trebuit sa ii faca pe plac. Totusi,dupa cum relateaza FoxNews.com, el nu s-a abtinut si i-a cerut mascatului de dincolo de ghiseu sa ii arate arma. Intimidat, acesta a luat-o la goana. Total neinspirat, casierul nostru a fugit dupa el, l-a prins cateva strazi mai incolo si l-a predat politiei.

A gresit? Oh, da! Potrivit politicilor bancii la care lucra, chiar a gresit. Dar a gresit atat de grav, incat a fost concediat.

Nu stiu de ce, dar povestea asta imi aduce aminte de eticheta "overpaid & underworked" lipita mai mult sau mai putin gratuit de cocoasa multora dintre oamenii din HR.

Niciun comentariu: