19 septembrie 2009

Amanti deconspirati live, pe radio


Judecand dupa stirea din DailyTimes, situatia in care s-a aflat recent croatul Davor Ivanovic este una cel putin jenanta. Pretinzand acasa ca pleaca intr-o calatorie de afaceri, pentru a se... vedea cu amanta, probabil ca a uitat ca este ziua lui de nastere. Dar sotia lui nu a uitat si a dorit sa ii faca o surpriza, acolo unde credea ea ca se afla el, adica – am mai spus-o o data – intr-o calatorie de afaceri.

Si surpriza ei a constat intr-un apel efectuat via un post de radio. Practic, femeia a dorit sa ii ureze la multi ani sotului iubit, dar chinuit de calatorii de afaceri, in cadrul unei emisiuni. Adica a indicat realizatorilor numarul barbatului, numar la care acestia urmau sa ii comunice cum ca sotia il iubeste si ii ureaza toate cele, bla-bla, pentru a-l pune, in final, in legatura cu ea.

Ghinion, in clipa apelului tipul se afla la dus, iar amanta lui – neinspirata, nu? – nu s-a putut abtine si a raspuns la telefon. Descoperind ca apelantul este un post de radio, ea s-a recomandat drept sotia individului, in vreme ce adevarata sotie turba ascultand emisiunea. Restul e istorie. Nabadaiosul sot a ajuns in cele din urma la telefon si, intelegand ce se intampla, nu a mai reusit sa spuna altceva decat "De ce imi faci una ca asta? Avem copii!".

OK, ati inteles ideea si ati tras invatamintele de rigoare. Si e treaba fiecaruia ce invataminte a tras.

P.S.: Referitor la titlu, corect este a deconspira si nicidecum a deSconspira.Pe verificate!

Niciun comentariu: