14 septembrie 2009

Betiv sa fii, noroc sa ai!

La intrebarea "Exista Dumnezeu?", un raspuns lipsit de orice riscuri ar putea sa fie "Da, cel putin unul al betivilor sigur exista!". Asta pentru amatorii de filosofie de carciuma, evident.

In schimb, pentru amatorii de exemple de oameni echipati din nascare cu un noroc iesit din comun, merge foarte o bine stire de pe Telegraph.co.uk, pentru care am gasit confirmarea pe LePost.fr.

Pe scurt, un francez de 19 ani, a adormit pe calea ferata, astfel incat nici nu a observat cum vine TGV-ul peste el. Oricat a incercat mecanicul sa franeze, tot nu a putut evita impactul. Cand, in fine, dupa cateva sute de metri, trenul a sfarsit prin a se opri, mecanicul a dat fuga sa vada ce-a patit victima. Ei bine, flacaul era viu si nevatamat. A balbait ceva, dupa care a adormit la loc.

Pompierii si jandarmii sositi la fata locului nu au avut altceva de fact decat sa il transporte la un spital, in Vannes. Sunt curios ce declaratii urmeaza sa dea cand se va trezi. Momentan se stie doar ca avea in buzunar un bilet la un festival de muzica, ce se incheiase cu cateva ore inainte.

Niciun comentariu: