26 septembrie 2009

Au inventat chilotii pentru ambele maini


Asa cum probabil ati aflat deja, cine foloseste preponderent mana dreapta este numit dreptaci, iar utilizatorii frecventi ai mainii stangi sunt numiti stangaci. Mai departe: marea nedreptate in aceasta poveste consta in faptul ca 10% dintre purtatorii de chiloti au abilitatea (handicapul?) de a folosi preferential mana stanga. Deci avem o problema!

Aceasta cumplita discriminare a luat sfarsit odata cu aparitia noilor chilotilor barbatesti cu fanta orizontala, inventati de compania Debenhams, dupa cum relateaza The Sun. V-ati prins, este o mare revolutie fata de despicatura de acces verticala, asezata la indemana dreptacilor inca de acum aproape 75 de ani, de cand a fost inventata.

In sfarsit, ma intreb stupefiat cum ar fi sa prestez niste copywritting pentru o campanie menita sa promoveze acesti chilotii-minune. Care ar putea fi the selling words pentru asa lenjerie? Iaca proba de 60 de secunde:
  • Esti dreptaci? Esti stangaci? Esti ambidextru? Crede-ma, nu are nici o importanta! La pisioar suntem cu totii egali, dar numai daca purtam chiloti Debenhams cu fana orizontala!

Uh, am scos-o!

Niciun comentariu: