19 septembrie 2009

Iti place muzica? Plateste-o cu sange!

Daca pretinzi ca iubesti muzica pana la moarte, iata, ai ocazia sa iti dai sangele pentru un bilet la un concert. La propriu! Este suficient sa ajungi in Varsovia si iti placa felul in care suna duetul format din poloneza Anita Lipnicka si englezul John Porter.

Practic, nu trebuie decat sa donezi sange pentru a intra in posesia unui bilet. De fapt, este o actiune pe scara larga initiata de autoritatile poloneze pentru a incuraja donarea de sange. N-am inteles din stirea de pe AFP care este sloganul concertului, dar Bilete contra sange cred ca ar fi unul potrivit.

Si tot potrivit cred ca este sa ilustrez muzica celor doi cu piesa "Oasele dragostei", in refrenul careia se spune "Mai bine ma ucizi tu, inainte sa te ucid eu!". Va mira? Pai, it's about blood, dragilor! (Sa nu uit, intrarea la concert se poate plati si cu bani.)


P.S.:
Daca va intalniti cu actualul si inegalabilul primar al Iasului, Gheorge Nichita, aduceti-i aminte ca a declarat candva ca se dezintegreaza, daca nu asculta o zi muzica. Apoi ii puteti povesti ca altii chiar sangereaza pentru muzica. Si nu uitati sa ii sugerati ca poate participa si el la concertul dat de Anita Lipnicka si John Porter.

Niciun comentariu: