11 septembrie 2009

Daca auzi chestii din toaleta vecinilor, iti scade chiria

Nu cred ca v-ati bucurat vreodata auzindu-va vecinii cum trag apa. Cu atat mai mult, presupun ca nu v-a facut placere sa ii auziti... hm, inainte de a trage apa.

Of, subiectul stirii descoperite pe STV este oarecum jenant, de acord. Insa cine plateste o chirie copioasa va intelege.

Asadar, este vorba despre niste germani care au obtinut o reducere a chiriei de 10%, pe motiv ca in apartamentul pe care l-au inchiriat se aude cand unul dintre vecini face, uh!, vorba aia...

Deci, un astfel de zgomot a fost considerat inacceptabil de catre sotii Peter si Susana Keller, din Berlin, mai ales dupa cina. In fine, cuplul a ajuns la tribunal cu povestea asta si a obtinut o reducere a chiriei cu 10%, drept recompensa pentru disconfortul cauzat de aceasta "galagie" a vecinilor.

Si, ca sa inchei, daca aflati despre un proces asemanator in Romania, nu uitati sa imi dati de veste. V-as fi recunoscator. Pe bune, as turba de placere sa ii trimit link-ul proprietarului meu. Apoi, cand l-as vedea, i-as da cartea de vizita a avocatei mele, adaugandu-i ca exista un precedent! :D

Niciun comentariu: