4 ianuarie 2009

Ac pentru cojocul cainelui depresat!


Cine nu are catel sa isi cumpere! Si, daca are unul, este extrem de important sa stie ca, la nevoie, exista antidepresive si pentru acesta.

Ce va mirati asa? Cum? N-ati mai vazut caini cu tulburari obsesiv-compulsive? Toata lumea stie care sunt simptomele: isi ling labele cam mult, isi rod ghearele aparent necontrolat si, nu in ultimul rand, latra de-aiurea. Ba, potrivit unei stiri trasnite recente, unii mai si mananca tigari, pe care si le cumpara singuri de la tutungerie!

In sfarsit, ideea este ca pentru toate aceste probleme exista medicamente. Create initial in Statele Unite, ele au ajuns de curand si in Europa, cap de pod fiind Marea Britanie, ne da de veste Telegraph.co.uk.

Sa ne intelegem: eu insumi fiind o jigodie, nu pot sa raman insensibil la suferintele psihice ale cainilor. Dar, va reamintesc ca pentru catei exista deja stilisti de par, modisti, manicuristi, hotelieri, transportatori si multi alti afaceristi care traiesc de pe urma slabiciunii oamenilor pentru prietenul omului.

Drept pentru care imi rezerv dreptul de a ma declara destul de rezervat fata de aceasta noua si minunata descoperire a stiintei, adica antidepresivele pentru caini. Astept cu nerabdare sfintirea primului cabinet de psihanaliza canina! Evident, cu benevola si marinimoasa contributie a unui consistent sobor de preoti.

Niciun comentariu: