20 ianuarie 2009

Misterioasa legatura dintre portofel si orgasm


Cercetatorii britanici lovesc din nou si, potrivit unui studiu citat de Telegraph, marimea chiar conteaza atunci cand ajungeti in pat. Stati, nu va ganditi la cine stie ce, pentru ca este vorba despre marimea... contului din banca!

Domnilor, daca v-ati inchipuit ca portofelul isi face treaba doar pana ajungeti cu o femeie in dormitor, se pare ca v-ati inselat. Portofelul conteaza chiar dupa aceea, desi l-ati lasat in pantalonii aruncati pe unde s-a nimerit.

Cel putin asa pretinde Dr Thomas Pollet de la Newcastle University. In opinia lui, femeile cu parteneri bogati au parte de cele mai multe orgasme. Teoria acestui expert in psihologie arata ca fenomenul in discutie ar tine de o adaptare evolutiva a femeilor la nivelul creierului. Acesta ar tinde, zice el, sa realizeze o discriminare intre barbati in functie de inzestrarea lor... financiara, declansand astfel orgasm dupa orgasm, daca au de a face cu bogati.

Ma rog, fara nici un fundament stiintific, eu as fi zis altceva. Plecand de la premisa ca nu mai sunt nevoite sa munceasca, femeile care se combina cu barosani au mai mult timp liber si riscul ca ele sa se plictiseasca e destul de mare. De aceea, de plictiseala si/sau de neglijate ce sunt, inclin sa cred ca unele dintre ele au cu adevarat parte de mai multe orgasme. Asta pentru ca in ecuatie este loc de mai multe necunoscute.

Cu riscul de a da dovada de un empirism cras, voi spune ca necunoscutele ce rezolva ecuatia numarului exagerat al orgasmelor femeilor cu parteneri bogati pot fi: antrenorul de fitness, soferul, bodyguard-ul, bucatarul, gradinarul, instalatorul, baiatul de la cablu, baiatul care aduce pizza, grajdarul, vecinul de vizavi, cel mai bun prieten al sotului sau orice alt binevoitor.

Niciun comentariu: