4 ianuarie 2009

Norocul te loveste cand nu te astepti, uneori cand nu mai conteaza


Totdeauna am fost un fan al zicalei "Prost sa fii, noroc sa ai!". Numai ca o intamplare recenta, petrecuta pe undeva prin Connecticut, ma face sa cred ca zicala in discutie trebuie actualizata. In versiunea ei 2.0, dupa umila mea parere, aceasta ar trebui sa sune cam asa: "Prost sa fii, noroc sa ai, dar - atentie! - in timp util!".

Primul care s-ar fi bucurat de aceasta modificare ar fi fost venerabilul Donald Peters, de locul lui din Danbury. Acum este insa prea tarziu, din pacate, inteleg eu dintr-un articol publicat pe NewsTimes.com.

Acest Donald Peters a fost foarte inspirat cumparand doua bilete de loterie, unul dintre ele chiar castigator. In schimb, a fost extrem de neinspirat obosindu-se sa faca un atac de cord in aceeasi zi.
Dar inspirata a fost si sotia lui, adica actuala vaduva Peters, care a verificat numerele, alegandu-se astfel cu frumoasa suma de 10 milioane de dolari. Si la fel de neinspirata a fost si ea incasand banii acestia cu titlul de bafta raposatului abia la 78 de ani.

In consecinta, sugestia mea este sa le urati in continuare celor dragi sa ii loveasca norocul, dar cu precizarea ca nu in ultima curba, mai exact curba efectuata in mod obisnuit de catre cei care tocmai dau coltul.

Niciun comentariu: