4 ianuarie 2009

Record mondial: o jumatate de litru de ketchup in 39 de secunde


"Sa batem recorduri si sa ne bucuram!". Cam acesta pare a fi sloganul sub care isi traieste viata indian de 67 de ani. Ultima lui isprava, zice Daily Mail, consta in a bea cu paiul o sticla de ketchup de 490 de grame in numai 39 de secunde. Curata sugativa omul asta, as zice!

Oricum, acesta este numai unul dintre cele 19 recorduri mondiale gratie carora a intrat de tot atatea ori in Guinness Book of World Records. Printre altele, el s-a dovedit in stare sa ridice din cubulete de zahar puse unul peste altul un turnulet de 162,5 cm, precum si sa mearga pe scuter fix 1001 ore.

Insa cel mai tare record al lui ramane, indubitabil, acela de a fi devenit tatal celui mai batran adoptat din lume, mai exact al cumnatului sau, pe care l-a infiat pe cand acesta avea frumoasa varsta de 64 de ani.

Hotarat lucru, Har Parkash chiar a avut toate motivele sa isi schimbe numele. Astfel, el se numeste acum Guiness Rishi, ceea ce s-ar traduce prin Inteleptul in materie de recorduri omologate de Guiness.

Nu stiu cum sunt altii, dar pe mine acest om teribil de determinat a reusit sa ma motiveze. De maine promit ca ma antrenez sa stabilesc un nou record mondial la amestecat cu lingurita in ceai!

Niciun comentariu: