23 ianuarie 2009

A facut-o cu nevasta in mijlocul terenului de fotbal, cu nocturna aprinsa!


Daca aveti fantezii privitoare la locul faptei, sunteti normali. Nu conteaza ca este vorba despre lift, cabina telefonica sau chioscul fanfarei. E o fantezie si gata! Probleme pot sa apara daca va puneti in practica fantezii mai putin comune si se afla.

Spre ghinionul lui, exact asta a patit fotbalistul croat Dino Drpic. Despre el s-a aflat ca a facut sex cu iubita lui sotie (Nives Celzijus, de profesie fotomodel) fix in mijocul terenului de fotbal. Acum, nu ca nu le-ar fi priit gazonul. Partea proasta e ca internationalul croat a mai si avut damblaua de a o comite cu nocturna aprinsa. Drept pentru care a si facut toate aranjamentele necesare pentru asta.

Evident, o asemenea intamplare, ce a putut avea loc numai cu ajutorul electricienilor de la stadion, nu avea cum sa nu rasufle. Si povestea a pocnit in presa mai ceva ca pop corn-ul, ajungand pana pe Metro UK, de unde am si preluat stirea.

Trecand peste faptul ca Dino Drpic a fost nevoit sa paraseasca Dinamo Zagreb, presupun ca urmatorul pictorial in Playboy al sotiei sale va reprezenta un mare succes, chestie care va mai echilibra bugetul familiei.

Oricum raman cateva intrebari. De pilda, daca tot a facut-o pe terenul de fotbal si cu nocturna aprinsa, atunci de ce a facut-o tocmai la mijlocul terenului si nu in punctul de la 11 m?

Apoi, pe de alta parte, daca aceasta este fantezia unui fotbalist, atunci care ar putea fi fanteziile altor profesionisti? Cu oamenii care lucreaza in birouri este clar, plictisitor de clar. Dar ma intreb cu groaza ce fantezie poate avea un electrician de inalta tensiune sau - Doamne fereste! - un gunoier. Oare oamenii astia si-ar urca femeile pe stalpi sau le-ar duce la groapa de gunoi a orasului???

Niciun comentariu: