27 octombrie 2009

Au ratat aterizarea din cauza neatentiei

N-am intalnit inca un sofer de autobuz care sa uite sa opreasca in statie. Daca as intalni unul, recunosc, l-as declara, oficial, idiot. Deci in privinta asta, ne-am inteles, da? Bine!

Dar ce-ati zice despre pilotii unui avion, care, trec peste locul de aterizare si se tot duc, cale de vreo 150 de mile, cu tot cu 144 de pasageri la bord? Ei bine, astfel de piloti exista!

Potrivit The Guardian, baietii din carlinga unui avion cu eticheta Northwest Airlines au trecut peste aeroportul de destinatie fara sa il vada. Cica asta s-ar fi intamplat pentru simplul motiv ca se contraziceau pe tema orarului de zbor al pilotilor.

Exista insa alte site-uri, conform carora, cei doi ar fi adormit pur si simplu. Sau, dupa alte surse, se mai zice ca baietii s-ar fi lasat absorbiti de oarece jocuri pe laptop-urile personale, pe care, de altfel, n-au voie sa le deschida in zbor.

In fine, relatarea Associated Press, din video-ul alaturat, este cuprinzatoare si deloc lipsita de interes. De fapt, problema consta in felul in care ne uitam de aici inainte la zborurile low si, respectiv, high cost. Nu de alta, dar incepe sa semene a loterie.

Niciun comentariu: