12 octombrie 2009

Hotul nudist stie sa gateasca


Cred ca acesta e cel mai tare hot din intreaga istorie a Strilor trasnite, motiv pentru care este candidatul cu prima sansa la titlul Idiotul anului 2009.

Isi binememerita candidatura pentru performanta de a fi plecat la furat in pielea goala. S-a oprit la o casa din dintr-o suburbie a New Orleans-ului. Conform Fox News, unde, inainte de a incerca usa, a facut un dus pe peluza, cu furtunul de udat iarba. In cele din urma, a patruns in casa, dar numai dupa a spart cateva ferestre.

Mai departe, v-ati astepta sa praduiasca tot, mai ales ca proprietareasa nu era acasa. Nu! Hotul, presupus a fi fost beat sau drogat, a preferat sa isi prepare niste carne gasita in frigider si sa manance, timp in care a mai baut cate ceva. A facut inca un dus, de data aceasta in baie, apoi a tras pe el ceea ce pare a fi un sac menajer. Stiti voi, unul din ala negru, de plastic, de pus in galeata de gunoi. Apoi, obosit, a plecat cuminte, fara sa stie ca a fost filmat de o camera de supraveghere video.



In fine, daca il recunoasteti cumva, sunati neintarziat in State, la numarul 985-643-3131, unde o sa va raspunda cineva de la Slidell Police Department.

Niciun comentariu: