10 octombrie 2009

A capiat Madam Simpson?


Cunoasteti The Simpsons, nu? Atunci, sigur o stiti pe Marge. Cum care Marge? Vreau sa zic onorabila si preacinstita doamna Simpson.

In fine, tineti-va bine! Dupa 20 de ani de casnicie, madam Simpson a luat-o razna. Aveti idee ce a facut? Ei bine, a comis un pictorial pentru editia din noiembrie a lu' Playboy, fratilor.

Deh..., o sa traim si cu asta. Ca ne luam viata in piept sau murim cu ea in brate. Dar durerea mea, dureroasa pentru mine, este alta.

Ei bine, unul dintre coscenaristii de la The Simpsons a ajuns la Anim'est. Ba chiar i-a acordat un interviu Iuliei Blaga pentru Suplimentul de cultura, un saptamanal onorabil la care cu onor fac pe secretarul general de redactie. Si, ma intreb, de ce naiba n-a zis nici nimic despre asta?

De ce a trebuit sa aflu eu de pe Los Angeles Times ca Marge se exhiba? Mike Reiss, nu stiu cand o sa te iert!

P.S.: La naiba, mai vad pe coperta alaturata, in dreapta-sus, numele "Alina Puscau". O fi vreuna de-a noastra, ma baieti? Rog cunoscatorii sa imi dea si mie de veste.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Un barbat onorabil ca dumneavoastra, care lucreaza la un saptamanal onorabil, la care cu onor face munca de secretar general de redactie, ar fi trebuit sa stie ca domnisoara Alina Puscau este manechin si fotomodel roman, cu care noi, romanii, ne mandrim, domnule Iorga.

Stiri trasnite spunea...

Duamna Anca, in ciuda mea si spre marea-mi rusinica, iaca nu stiam despre acest insolit pentru mine motiv de mandrie al nostru, al romanilor, pe numele sau Alina Puscasu. Insa acum, dupa o juma' de ora de documentare asidua pe net poci pentru ca sa va spui, cu sudoare pe frunte, ca-s un connaisseur. Ma simt mai roman! :D