11 octombrie 2009

La vreme de criza, sunt bune si donatiile sub forma de hartie igienica


Am vazut deja ce dezastre poate provoca actuala criza economica in materie de hartie igienica. Va reamintesc de stirea de acum cateva luni "Vai de fundul cubanezilor!". Dar probleme legate de hartia igienica au fost inregistrate si in Irlanda, potrivit The Guardian.

Pocnit de criza, asezamantul scolar St John's Girls' National School, din Carrigaline, i-a informat pe parinti saptamana trecuta ca trebuie sa asigure necesarul de hartie igienica pentru odrasle. Evident, povestea a fost sifonata la presa, ca prea era suculenta, nu?

Acum, intre noi fie vorba, tu sa ai o fabrica de hartie igienica, n-ai profita de ocazie? O, ba da! Fix asta a facut Kittensoft, o companie de profil, care a sarit urgent cu o donatie de 720 de suluri pentru a ajuta scoala aflata in... dificultate.

Astfel, parintii celor 500 de eleve au rasuflat usurati, iar managerii Kittensoft s-au scarpinat fericiti pe burti pentru ca au ajuns in the news la un pret nesperat de mic. Deci totul e bine cand se termina cu bine, chiar si atunci cand este vorba despre hartie igienica.

Niciun comentariu: