30 iunie 2009

Atentie, se inchid usile si decolam


Asa cum s-a mai spus, creativitatea risca sa atinga cote interesante la vreme de criza. Si este logic sa fie asa, pentru ca goana disperata dupa solutii de supravietuire economica naste fie monstri, fie noi modele de business. Dar asta ramana sa decida istoria. Spre exemplu, este cazul primei companii aerienii care isi propune sa ofere zboruri in picioare.

Bine, de acrod, sunt multe lucruri care se pot face de-a 'n picioarelea. Nu stiu voi, insa eu nu m-am gandit ca as putea calatori cu avionul in picioare, la fel ca in tramvai, tinandu-ma de bara. Nu-i nimic, s-au gandit chinezii. Mai precis cei de la Spring Airlines, potrivit Sky News.

Chinezii in discutie s-au gandit sa se adopte pe avioane logica de tip "Atentie, se inchid usile!", care functioneaza foarte bine la metrouri. Evident, baietii o fac cu discount-urile aferente. Adica o vor face, pentru ca mai au nevoie de cateva aprobari.

Si, culmea, s-ar putea sa le obtina. Nu de alta, dar un oficial al companiei Spring Airlines sustine ca a pregatit aceasta oferta la sugestia vicepremierului chinez, Zhang Dejiang. S-o vedem si pe asta!

Niciun comentariu: