29 iunie 2009

Sunt cicalit, deci exist


Stimati domni, va plangeti cumva ca sunteti cicaliti de nevasta, iubita sau amanta? Gresiti profund! Acesta nu este absolut deloc un pretext pentru a va considera niste victime. Dimpotriva, ar trebui sa va considerati niste persoane favorizate.

Stiu, afirmatia de mai sus poate suna lejer scandalos, dar numai intr-o prima abordare. Daca ati depasit momentul, veti intelege ca, de fapt, ele nu fac decat sa va vorbeasca. Iar lucrul acesta este pozitiv, implica o multime de beneficii pentru voi. Singura conditie este... sa va considerati o floare.

Daca reusiti, atunci existenta voastra se va schimba radical. Vreau sa spun ca s-a dovedit stiintific ca viteza de crestere a plantelor este mai rapida atunci cand li se vorbeste. Dar ele se dezvolta cel mai repede atunci cand le vorbeste o femeie, nu un barbat. Asa pretind specialistii de la Royal Horticultural Society, din Marea Britanie, citati de Telegraph.co.uk.

Revenind, daca va iese smecheria, si reusiti sa va convingeti ca sunteti o floare, ar trebui sa fiti mai mult decat recunoscator femeii care presupuneti voi ca va toaca nervii. Pardon, am vrut sa zic aceleia care va vorbeste mult, foarte mult.

In fine, sincer, chiar nu stiu daca merita sa va spuneti in fiecare dimineata, in fata oglinzii, ca "sunt o floare, sunt un crin, sunt parfumul cel mai fin". Probabil ca merita incercat!

Niciun comentariu: