16 iunie 2009

Daca nudism nu e, nimic nu e


Nu stiu cate pretexte aveti pentru a renunta la hainele ce va acopera partile rusinoase. Teoretic, ar trebui sa enumeram asa: schimbarea unor haine cu niste altele, dusul si sexul. Precizez ca in enumerarea anterioara ordinea termenilor este lipsita de orice semnificatie. OK, ca sa ne intoarcem la goliciunile noastre, sa mai spun ca celor indrazneti le ramane de enumerat si nudismul.

Exista insa si altii, incadrabili la categoria "foarte indrazneti". Ce pretexte gasesc ei pentru a ramane la "nudul gol"? Ei bine, chiar gasesc!

De pilda, exista cetateni care se aduna pentru a se dezbraca si a face urmatoarele lucruri:
- se urca pe biciclete si traveseaza o capitala europeana sau alta;
- incaleca o motocicleta si incearca sa iasa primii la un concurs de profil;
- isi iau rucsacele in spate si pornesc pe carari de munte, mai precis de prin Alpi, in cadrul unor excursii organizate de agentii de tursim dezinhibate;
- urca la bordul unui avion pentru o cursa cu totul si cu totul speciala.

Pe exibitionisti nu-i mai pun la socoteala, pentru ca - Doamne fereste! - aia sunt oameni bolnavi. Nu am facut decat sa citez din memorie cateva cazuri de nudism inregistrate in afara plajelor dedicate. Si asta numai pentru ca baleiez stiri de vreo cativa anisori, desigur.

In fine, pe lista de mai sus trebuie sa ii adaug la loc de cinste pe acei barbati voinici care se aduna si se dezbraca pentru a incinge un meci de rugby. Este ceea ce s-a intamplat, dupa cum zice Guardian.co.uk, ca ar fi facut niste studenti neozeelandezi de la Universitatea din Otago, dupa cum se vede din fotografia alaturata.

Cum s-au descurcat baietii in discutie la un sprint pentru un eseu sau la o repunere de la margine, e treaba lor. La fel, tot treaba lor este ce s-a putut intampla la un placaj sau la un meleu!...

Niciun comentariu: