24 iunie 2009

Poveste cu si despre chilotei


Uite, eu propun sa nu ne mai ascundem dupa degete. Putem vorbi deschis despre chiloti? Bine, multumesc.

Asadar, plecam de la premisa ca doamnelor & domnisoarelor le plac aceste elemente de lenjerie intima. Se simt ele asa mai bine, mai femei, investind in lucruri din acestea. Si, pacatele mele, zic ca e OK asa, na!

Dar, intamplator sau nu, chilotii de dama plac inclusiv barbatilor & putzoilor. Din ratiuni diferite, e drept, dar le plac si lor. Conteaza mai putin faptul ca le incanta retina sau ca le intaresc... spiritul, mai ales atunci cand se lasa alunecati in jos, pe bulane.

In sfarsit, ca sa ajung la stire, ideea este ca exista masculi care ajung la idei fixe pe chestia asta. Un bun exemplu ar fi brazilianul acela de 29 de ani, din Puerto Rico, ce va face oarece puscarie din cauza... chilotilor.

Potrivit Latin American Herald Tribune, tipul a dezvoltat o pasiune bolnava pentru chilotii intinsi pe sarma, la uscat, de catre o vecina. Asa se face ca, in loc sa o invite frumos la o cafea, i-a furat o pereche de acoperitori de pe sarma. Si apoi inca una. Dupa care i-a mai sterpelit una. Si, uite asa, in cativa ani, omul nostru a ajuns sa posede nu mai putin de 88 de prechi de chiloti de-ai vecinei.

Nasol pentru el, dar a 89-a pereche n-a mai pupat-o. Exasperata ca trebuie sa isi completeze mereu garderoba intima, vecina a cerut ajutorul politiei. Normal, hotomanul a sfarsit prin a fi prins. Iar acum il asteapta o gramada de necazuri.

Si de-asta zic: nu era mai bine sa o fi invitat la o cafea? Risca doar un refuz, la naiba, dar nu puscaria!

Niciun comentariu: