5 iulie 2009

Air New Zealand umbla cu cioara vopsita


Ah, scuze! Nu va lasati indusi in eroare de gafa din titlu! Compania aeriana a Noii Zeelande nu a vopsit nici o cioara, m-a luat gura pe dinainte. In schimb, asta-i adevarat, si-a vopsit un echipaj in scopuri publicitare.

Daca imaginea alaturata vi se pare OK la prima vedere, priviti cu ceva mai multa atentie. Veti vedea ca cele doua personaje nu au haine. De fapt, sunt imbracate in... vopsea. Sau, daca vreti sa ne exprimam mai frumos, mai artistic, atunci sa spunem ca este vorba despre body painting.

Asadar, videoclipul alaturat, dedicat sigurantei aeriene, a fost realizat de catre Air New Zealand apeland nu la actori, ci la proprii angajati. Adica stewardese si piloti din cadrul companiei.

Culmea, acestia nu au fost platiti suplimentar. Asta inseamna ca s-au dezbracat, s-au lasat pictati pe corp de niste profesionisti intr-ale body painting-ului si au filmat doar de dragul artei si al companiei, dupa cum relateaza Ananova.

Trebuie sa recunosc, ideea nu-i rea deloc. Daca as avea ocazia sa zbor cu Air New Zealand, as face-o, pacatele mele. Tentatia de a vedea pe viu unul dintre personajele din filmuletul de mai jos este prea mare!

Niciun comentariu: