1 iulie 2009

Daca nu stiti ce vor, stati linistiti, domnilor, ca nici ele nu stiu


Cine nu a reusit inca sa inteleaga ce doresc femeile nu are de ce sa isi faca griji. Se pare ca nici ele nu prea stiu bine ce vor.

Aceasta este concluzia unui studiu realizat la Wake Forest University, din Carolina de Nord, si publicat in editia din iunie a Journal of Personality and Social Psychology.

Descrise pe larg pe MSNBC.com, cercetarile profesorului Dustin Wood arata ca barbatiilor le plac in general femeile suple si zambitoare, de preferinta inteligente si educate, capabile sa inspire incredere. Avand la dispozitie 100 de fotografii ale sexului opus, ei au decis repede ce partenera si-ar dori.

Eh, in ceea ce le priveste pe femei, lucrurile stau putin diferit. Optand initial pentru o fotografie, au ales apoi o alta, dupa care s-au razgandit. Adica ar fi nehotarate si influentabile.

Tragand linie si adunand, vestea buna pentru barbatii care nu se considera prea atragatori este ca au si ei, totusi, sanse considerabile. Iar vestea proasta - pentru toti barbatii! - e ca au de cheltuit mult timp si energie (a adaugat cineva bani?) pentru a-si gasi o partenera si a o pastra ulterior.

Bine ca s-a dovedit stiintific!

Niciun comentariu: