19 iulie 2009

Fata, tipii aia au concediat-o pentru ca era prea sexy!!!


Daca esti "urata cu draci", fata, e naspa; chestia asta nu te va ajuta absolut deloc in cariera. Pe bune!

Si, daca se spune despre tine ca ai fi o "bunaciune", iar e complicat, fata; in situatii extreme, cand te dovedesti incapabila sa pricepi din care parte bate vantul, chestia asta te poate costa jobul. Zau!

Da', sa vedem, fata, ce se intelege printr-o situatie extrema in contextul asta. Ma urmaresti, tu? Bine. Uite, spre exemplu, a patit-o Amitjo Kajla, din Marea Britanie. Potrivit BBC, cica ar avea 27 de ani, da' are numa' 22, dupa Telegraph.

Ma rog, tipa lucra ca gardian la o inchisoare, da? Numa' ca colegii (hei, asta a fost o cacofonie deliberata, comisa de dragul artei) si superiorii i-a facut zile fripte pana a demisionat (deliberat este si dezacordul asta, parol!).

Si stii de ce, fata? Pai, pentru ca despteapta nu s-a intepat ca nu-i a buna sa apara la servici prea sexy si sa fie prea prietenoasa cu detinutii.

La procesul pe care l-a intentat inchisorii, desteapta de Amitjo s-a plans ca i s-ar fi spus ca este "a stupid little girl" si ca are un comportament ce prezinta riscuri de securitate. Vai, tu! Afisandu-se atat de sexoasa si prietenoasa, cica prezenta riscul de a se trezi tarata intr-o celula de catre detinuti, de indata ce s-ar ivi ocazia! Iti dau seama, fata? Una ca asta ar fi dat multe batai de cap atat sefilor, cat si colegilor. Pricepi?

La naiba! Auzi? Da' ce i-o fi trebuit asteia sa se sa faca gardian, fata? Si, daca tot a demisionat, de ce n-a facut-o fredonand cu superioritate "I'm too sexy for your prison"?

Eh, na... Pai, pentru ca...

Niciun comentariu: