18 iulie 2009

A zis cineva punctualitate nemteasca?


Intotdeauna am admirat punctualitatea nemteasca. Recunosc, poate si pentru ca detest punctualitatea romaneasca din tot sufletul, admit. Totusi, a-ti trece in agenda ziua si ora precisa la care urmeaza sa faci sex este parca lejer excesiv.

Cu toate acestea, poporul german, invata de la sexologii germani ca asa este bine. Iar asta este un motiv de mistouri pentru vecinii lor austrieci, care se distreaza pe chestia asta in Austrian Times.

Pai, cum sa nu te umfle rasul atunci cand nenea doctorul, pardon, tanti doctorita Barbara Balldini, iti spune asa: "Una dintre cele mai mari probleme intr-o relatie apare atunci cand un partener are chef sa faca sex, iar celalalt nu. Asa ca, pentru a elimina tensiunile, cuplurile ar trebui sa stabileasca saptamanal o zi in care sa faca sex".

Nu vreau sa imi inchipui o scena aceea in care unuia dintre parteneri ii suna alarma de pe telefon si ii spune celuilalt: "Vai, draga, stii? Ne planificasem sa o facem saptamana asta, iti aduci aminte? Hai, ca e vremea!".
Chiar naspa, pacatele mele! Suna a ceva de genul: "Ti-a sunat ceasul, Lae!".

Niciun comentariu: