12 iulie 2009

A aparut primul bordel infiintat in scopuri olimpice


Se spune ca un bordel este bun, oricum l-ai lua. Dar, as adauga eu, daca e infiintat in scopuri nobile, atunci este si mai bun. Nu intelegeti ce ar putea insemna un scop nobil in acest context? Hai sa zicem participarea la Jocurile Olimpice!

Nu va mirati, asa ceva chiar exista. Luptatorul neozeelandez de taekwondo Logan Campbell este un sportiv curat si cinstit. Cu toate acestea, ii lipsesc cei 300.000 de dolari australieni necesari participarii la Olimpiada din 2012.

Cum ar fi putut el sa faca rost de atatia bani? Sa dea in cap? Sa fure? Sa se angajeze recuperator la camatari? Nuuuuu! Pacatele mele, acestea sunt lucruri urate, departe de spiritul olimpic. Asa se face ca baiatul a optat pentru infiintarea unei firme ce ofera domnilor posibilitatea de a-si gasi dama de companie potrivita. Partea si mai frumoasa este aceea ca o parte din banii necesari investitiei initiale i-au fost oferiti de mama lui.

Ramane de vazut daca o sa mai si fie selectionat in lotul neozeelandez de taekwondo. Nu de alta, insa seful federatiei de profil a cam strambat din nas, declarand ca "in procesul de selectie nu se tine cont doar de performantele atletului, ci si de capacitatea sa de a servi drept exemplu pentru tineretul tarii", informeaza New Zealand Herald.

In sfarsit, astept cu nerabdare infiintarea altor bordeluri ce au drept unic scop adunarea de fonduri in scopuri nobile. Spre exemplu, ar putea sa apara altele noi, care sa stranga bani pentru astuparea gaurii de ozon, pentru reimpadurire, pentru salvarea balenelor, pentru campanii antifumat si - de ce nu? - pentru Rosia Montana.

Niciun comentariu: