4 iulie 2009

Pumnul sau palma. Live!


Un reporter bun este un om puternic. Daca evolueaza pe sticla, trebuie sa mai fie si frumos, daca nu macar placut. Un bun exemplu este domnul Steve Ryan. Ca reporter bun, telegenic si puternic ce este, a fost trimis sa relateze din Los Angeles reactiile fanilor la intamplarea prin care Michael Jackson a plecat putin de printre noi.

In sfarsit, incomodat de un cetatean turmentat, omul nostru a incercat sa isi faca treaba in timpul unei transmisii in direct. L-a dat usurel la o parte din cadru de vreo cateva ori. Culmea, a reusit sa o faca zambind. Si, tot zambind, a sfarsit prin a-i scapa individului o directa in falca.

Trebuie sa recunoastem ca reporterul a fost rezonabil. Adica nu l-a trosnit prea tare, nu i-a intors capul la spate. Mai mult, betivanul care avea un chef nebun sa evolueze in fata camerelor de luat vederi a ramas pe picioare. Conform Lvrj.com, sefii lui Steve Ryan sunt de parere ca acesta a facut tot ce era cu putinta pentru a-si indeplini datoria. Nu pot decat sa fiu de acord.

In schimb, nu inteleg de ce cateva ziare romanesti au preluat stirea afirmand ca reporterul l-a "palmuit" pe fanul lui Michael. A fost un pumn in toata regula!

Niciun comentariu: