9 iulie 2009

De la cel bun prieten al omului la cel mai bun sot


Ca fost posesor de pisica, inteleg foarte bine ca este posibil sa iti iubesti pet-ul.

Aaa... pentru conformitate, precizez ca prin "pet" inteleg fix "animal de casa" si nicidecum acea rusinoasa abreviere folosita pentru... mizerabilul recipient de plastic umplut cu bere, in limite cuprinse intre 2 si 2,5 litri (PET).

Totusi, chiar si asa, de la dragostea fata de animal si pana la casatorie este un pas urias pentru omenire, vorba unui astronaut care a calcat in strachinile de pe Luna acum o jumatate de secol. Ei bine, este un pas pe care a reusit sa il faca o ghaneza in varsta de 29 de ani, potrivit Ananova.

Practic, hai sa zic stirea pe sleau, tanara Emily Mabou din Ghana s-a maritat cu al sau caine.

In fine, dupa casatoria oficiata (presupun cu plati in regula, ca de acte nu poate fi vorba) de catre preoti, ea a declarat ca cel mai bun prieten al omului a meritat sa ii devina sot pentru ca intruneste calitatile tatalui ei, spre deosebire de prietenii pe care i-a avut pana acum.

Este adevarat, rudele au preferat sa stea deoparte. Pacat! Chiar nu au inteles lucruri cu adevarat importante. De pilda, patrupedul nu trage bani din leafa, nu se duce la curve, nu vine baut acasa, nu refuza sa duca gunoiul, nu face nazuri cand este de mers la cumparaturi etc.

Problema care ramane este urarea ce se cuvine a fi facuta intr-o asemenea imprejurare. "Casa de piatra" suna oarecum exagerat, iar "cusca de lemn" ar putea sa para la misto...

Niciun comentariu: