11 iulie 2009

Cat dai s-o vezi pe mama goala?


Nu stiu cum sunt altii, dar eu sunt de parere ca stravechiul indemn de a o arunca pe bunica din tren pare o glumita subtire, de vara, pe langa ideea de a vinde pe Internet poze cu mama ta goala.

Ah, nu v-a dat niciodata una ca asta prin cap? Intre noi fie vorba, nici mie. Dar, nu-i nimic, s-a gandit la asta un tanar de 18 ani din Noua Zeelanda, am aflat din The Australian.
Asadar, ce-a facut desteptul? Ei bine, a gasit prin casa poze cu mama lui imbracata à la neglijée. Fotografiile fusesera facute in urma cu opt ani, pe cand mamica avea 36 de ani. In loc sa le puna frumos la loc si sa taca naibii, flacaul nostru s-a gandit sa faca un ban frumos scotandu-le la vanzare pe Internet. Si le-a licitat pe TradeMe.com, cu titlul "5 fotografii cu mama mea goala".
Normal, vanzarea a fost stopata, administratorii site-ului grabindu-se sa anunte familia tantalaului. Spre norocul lui, acesta nu a incasat nici o bataie sora moartea sau frate cu decesul.
Mai mult, mama lui i-a dat alte poze, pe care le-a considerat ea mai OK, cu permisiunea de a le vinde. Evident, i-a explicat copilului ca 50% din castig este al ei.
Pacat, nu s-au ales cu nici un ban. Si aceasta licitatie a fost oprita. Dar noul set de poze a apucat sa fie admirat de 11.000 de ori si comentat pe indelete.

Niciun comentariu: