2 iulie 2009

Daca tot furi, fura inteligent!


Nu, nu este necesar sa va apucati de furat, in cazul in care nu cumva o faceti deja. Chiar nu era un indemn si va rog sa nu faceti asta acasa!

Sfatul din titlu era bine sa il fi auzit un tanar de 24 de ani din Marea Britanie, care a avut proasta inspiratie de a incerca un jaf fara o documentare prealabila.

Potrivit Scotsman.com, el a nimerit in casa unui fost campion de box, care, dupa retragere, a luptat o vreme ca soldat in slujba Reginei. Hotul era ferm convins ca pensionarul de 72 de ani este victima sigura, mai ales daca il ameninta cu un cutit. Ghinion, nu a fost sa fie. "Mosulica" i-a servit doua lovituri scurte si eficiente, desfigurandu-l, dezarmandu-l si predandu-l politiei.

Nu era mai bine ca hotul nostru, Gregory McCalium, sa citeasca ce scrie langa butonul de la sonerie si sa dea un search pe Google? Ba da, pentru ca ar fi aflat astfel cine este Frank Corti.

Sa mai spuna cineva ca documentarea este o etapa ce poate fi ocolita, atunci cand iti propui sa duci un proiect la bun sfarsit!

Niciun comentariu: