21 decembrie 2008

After shave cu parfum de vestiar

Mai tineti minte parfumul cu aroma de friptura? Vi s-a parut cumva deplasata ideea ca fetele sa se unga cu el pentru a ne prosti pe noi, baietii? He, asta nu a fost nimic. Sa vedeti, pardon, sa mirositi ce urmeaza!

Si urmeaza - tineti-va bine! - un damf fin de... vestiar de fotbalisti!

Exact! Este vorba despre un extract din iarba, transpiratie, piele de ghete de fotbal si... spray pentru incalzirea muschilor. Din acest cocktail minunat de odori savant combinate a rezultat un parfum numit "Scent of Success", scrie pe Telegraph.co.uk. Care parfum a fost turnat intr-un after shave. Cu ce scop? Pai, pentru ca toti fraierii dornici de cuceriri in 10 de minute sa il cumpere si sa se dea cu el pe fata, in speranta ca vor fugi gagicile dupa ei ca proastele!

OK, hai sa nu fiu rautacios, nu e frumos. Si nici macar nu imi pot permite sa rad, pentru ca nu am amusinat niciodata un vestiar de fotbalisti. In schimb, daca vreti, sunt in masura sa va povestesc cam ce exala un vestiar de handbalisti.

Inainte de antrenament sau de meci, situatia este potabila. Ma rog, in functie de entuziasmul femeilor de serviciu. In schimb, dupa ce se intorc baietii de pe teren, situatia se schimba radical din punct de vedere olfactiv. Ciorapii ca ciorapii, dar adidasii put ingrozitor, credeti-ma! Tricourile sunt si ele leoarca. Iar lucrurile o iau razna rau de tot atunci cand, dupa dus, incep cu totii a turna parfumuri pe ei. Rezultatul? Odeur animale, nu alta!
Bueah!

Niciun comentariu: