16 decembrie 2008

Unei doamne primar i s-a interzis sa mai lucreze noaptea

Nu, va rog, nu va ganditi la prostii!

Primarita in cauza, Blanca Figueroa (foto), din South El Monte, s-a ales cu o interdictie de toata frumusetea din partea Consiliului Local. Cei cinci consileri din acest orasel de 20.000 de oameni, din California, au votat cu 4 la 1 pentru ca primarita lor sa se duca acasa dupa ora 23.
Ei au luat aceasta hotarare nu pentru ca s-ar gandi la sanatatea ei, ci pentru ca ii preocupa sanatatea lor. Da, oamenii se saturasera ca sedintele de Consiliu Local sa inceapa seara si sa se termine la ore mici. Cam pe atunci cand, in mod normal, cetatenii se aduna de prin baruri spre a pleca pe la casele lor.

De partea ei, Blanca Figueroa s-a scuzat ca in timpul zilei are agenda plina de intalniri, asa ca nu poate incepe sedintele decat seara. Mai mult, ea a afirmat pentru Los Angeles Times ca este primar 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
"Naspa!", or fi zis consilierii, care nu s-au simtit deloc obligati sa fie si ei consilieri 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Drept pentru care i-au dat prea harnicei doamne primar stingerea obligatorie la ora 23. Asta spre deosebire de multi dintre prea harnicii nostri primari, carora trebuie sa li se dea desteptarea chiar si in timpul programului regulamentar de munca.

Niciun comentariu: