7 decembrie 2008

Criza economica nu dauneaza deloc cuplului. Dar deloc!

Vremuri grele, dragii mei! Traim timpuri de restriste financiara. Va reamintesc ca suntem in recesiune. Astfel, spre deosebire de alte perioade mai infloritoare, nu oricine isi mai permite sa mearga la cumparaturi de dragul cumparaturilor sau sa isi plateasca un abonament la o sala de fitness. Si, daca e sa vorbim despre o iesire la un restaurant, ehe!, lucrurile se complica destul de mult din punct de vedere financiar.

In aceste conditii, ghici ce fac unii - britanicii, de pilda - ca sa isi omoare timpul, fara a-si omora si bugetul! Ei bine, cel mai ieftin si mai placut lucru este sa faci... sa faci (uh!)... sex!!! Evident, cu partenerul sau cu partenera regulamentar/a, pentru ca este pe gratis, nu? Asta spre deosebire de o amanta, care te cam costa, la naiba!

Cel putin cam asta este concluzia trasa de fundatia YouGov, citata de BBC News, potrivit unui studiu, efectuat pe 2.000 de persoane. Dupa cum se vede treaba, britanicii fac acum mai mult sex decat inaintea crizei financiare. Dintre ei, se evidentiaza, normal, scotienii - adica zgarcitii de serviciu. Si nici nu este de mirare, in conditiile in care sexul cu partenerul/partenera de viata te scuteste atat de cheltuieli, cat si de posibile complicatii.

Morala? Am putea zice traiasca criza! Sau nu?

Niciun comentariu: