10 decembrie 2008

Am descoperit candidatul cu prima sansa la titlul de "Idiotul anului"

Cred ca am descoperit candidatul cu prima sansa la titlul de Idiotul anului, ce urmeaza a fi decernat de emisiunea si blogul Stiri trasnite! Pe bune, am avut o revelatie descoperind ca un englez si-a falsificat asigurarea masinii intr-un mod cumplit de lipsit de inteligenta.

Potrivit Telegraph.co.uk, tanarul Chris Woodruff, in varsta de 22 de ani, a incercat sa feneteze plata asigurarii mesterindu-si o dovada a asigurarii pe calculator si listand-o la imprimanta. Nimic nou sub soare, pana aici! Am mai vazut si pe la noi smecheri care isi fac abonamente pe tramvai in conditii similare. Diferenta consta in faptul ca acest Chris Woodruff, altfel soldat in slujba Coroanei britanicei, a decis ca data la care ii expira asigurarea masinii trebuie sa fie 31/02/2008.

V-ati prins ca, spre deosebire de politistii care l-au oprit, omul nostru inca nu aflase ca luna februarie nu contorizeaza niciodata - dar niciodata! - 31 de zile. La proces, el s-a scuzat pe motiv ca urma sa ii nasca sotia si avea nevoie de bani.

Personal, recunosc, chiar sunt impresionat. Si, credeti-ma, chiar ii doresc viitorului sau copil un bun venit pe aceasta lume. Totodata, ii urez copilului sa mosteneasca multe gene de la maica-sa. OK, de acord, poate n-ar strica niste gene si de la tata. Si le va mosteni, indiferent de vointa lui. Dar sa fie cele corecte: adica cele care controleaza dezvoltarea sistemului osos, a muschilor si a altor organe, mai putin a creierul.

Niciun comentariu: